Terug naar de categorie

Samsung Galaxy S24 FE Classic Hoesje ABEEL

€ 13,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy S24 FE Classic Hoesje ABEEL
1/6

Ontdek onze ABEEL portemonnee hoesje voor Samsung Galaxy S24 FE.
Ontworpen met een TPU-binnenlaag en buitenlaag, biedt deze hoes superieure bescherming voor je apparaat.
Met geïntegreerde kaartsleuven en een portemonneevak aan de zijkant kun je je essentiële pasjes en geld met gemak meenemen...

  • De combinatie van een TPU binnenschaal en cover biedt uitstekende bescherming en duurzaamheid. De TPU binnenschaal absorbeert schokken en stoten, terwijl de buitenschaal een eersteklas look en feel toevoegt, wat zorgt voor langdurig gebruik en superieure bescherming van je apparaat.
  • Uitgerust met drie kaartsleuven en een portemonneevak aan de zijkant, kun je in deze etui je belangrijkste pasjes en contant geld handig meenemen. Je hebt geen aparte portemonnee nodig, dus hij is ideaal voor dagelijks gebruik.
  • Dubbele magnetische gespen aan de zijkant zorgen ervoor dat het hoesje veilig sluit. Dit ontwerp draagt niet alleen bij aan de algehele esthetische aantrekkingskracht, maar biedt ook snelle en gemakkelijke toegang tot je telefoon, terwijl hij veilig blijft tegen per ongeluk openen.
  • Deze hoes is met precisie ontworpen en heeft nauwkeurige openingen die gemakkelijk toegang bieden tot alle poorten, speakers en camera's. Je kunt je telefoon opladen, de knoppen gebruiken en genieten van heldere geluidskwaliteit zonder de hoes te verwijderen. Je kunt je telefoon opladen, de knoppen gebruiken en genieten van heldere geluidskwaliteit zonder de case te verwijderen.
  • Met de geïntegreerde standfunctie kun je je telefoon neerzetten om handsfree te kijken. Of je nu video's bekijkt, op het web surft of videogesprekken voert, deze functie biedt extra comfort en veelzijdigheid.
Materiaal
Kunstleer
Siliconen
Type
Klassiek

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen