Terug naar de categorie

Flip cover Samsung Galaxy S24 FE kruis textuur

€ 12,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Flip cover Samsung Galaxy S24 FE kruis textuur
1/7

Ontdek de perfecte telefoonhoes voor je Samsung Galaxy S24 FE.
Met zijn unieke kriskrasstructuur en portemonneeontwerp biedt deze hoes duurzame bescherming tegen krassen, stoten en dagelijkse slijtage.
Hij heeft ook kaartsleuven en een geldvakje, zodat je je essentiële spullen bij je telefoon kunt houden.

  • Deze telefoonhoes is gemaakt van een combinatie van TPU en PU-leer met kruisstructuur en biedt duurzame bescherming tegen krassen, stoten en dagelijkse slijtage.
  • Met kaartsleuven en een geldvakje kun je met dit hoesje essentiële pasjes en geld bij je telefoon dragen, ideaal voor wie essentiële zaken bij zijn telefoon wil houden.
  • De cover kan worden ingeklapt om als standaard voor je telefoon te dienen en biedt verstelbare kijkhoeken voor handsfree video kijken of surfen op het web. Deze functie is vooral handig voor videogesprekken of mediaconsumptie.
  • Voorzien van een sterke magnetische sluiting die de schelp goed gesloten houdt en het scherm beschermt tegen krassen en per ongeluk openen. Deze magnetische sluiting zorgt ook voor de veiligheid van de inhoud van je kaartsleuven.
  • Inclusief luidsprekeropeningen waarmee je kunt bellen, zelfs als de schelp gesloten is, wat de bruikbaarheid verbetert zonder dat dit ten koste gaat van de bescherming.
Materiaal
Kunstleer
Siliconen
Type
Klassiek

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen