Terug naar de categorie

Samsung Galaxy S24 FE Suede Strap Hoesje

€ 11,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy S24 FE Suede Strap Hoesje
1/8

Ontdek onze geavanceerde hoes voor Samsung Galaxy S24 FE, met georganiseerde portemonnee functionaliteit en een duurzaam ontwerp.
Het heeft een veilige magnetische sluiting voor extra bescherming tegen per ongeluk vallen.

  • Duurzaam en stijlvol ontwerp: Gemaakt van delicaat PU leer met een zachte TPU binnenkant, dit telefoonhoesje is gemaakt om lang mee te gaan en biedt zowel duurzaamheid als een verfijnde look.
  • Georganiseerde portemonnee-functionaliteit: Met twee kaartsleuven, een fotosleuf en een notitievakje helpt deze portemonnee-etui je om je benodigdheden netjes georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk te houden.
  • Handsfree kijken: Dankzij de geïntegreerde standaardfunctie kun je video's bekijken of deelnemen aan videogesprekken zonder je telefoon vast te hoeven houden.
  • Veilige magnetische sluiting: De magnetische sluiting zorgt ervoor dat je telefoon, pasjes en geld veilig in het hoesje blijven zitten en biedt extra bescherming tegen vallen.
  • Handige communicatie: Dankzij de uitsparing voor de ontvanger kun je oproepen beantwoorden terwijl de hoes gesloten is, waardoor je het gemak behoudt zonder dat de bescherming in het gedrang komt.
  • Verbeterde bescherming tegen vallen: Deze hoes is ontworpen met valbestendige en schokabsorberende functies en biedt superieure bescherming tegen vallen en stoten.
  • Handig polsbandje: Wordt geleverd met een polsbandje, waardoor je je telefoon veilig en comfortabel kunt dragen, perfect voor gebruik onderweg
Materiaal
Kunstleer
Siliconen
Type
Klassiek
Lanyard

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen