Terug naar de categorie

Oppo Reno 12F 5G Y Design Strap Case

€ 13,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Oppo Reno 12F 5G Y Design Strap Case
1/8

Ontdek onze hoes voor Oppo Reno 12F 5G, een duurzame en stijlvolle oplossing om je apparaat te beschermen.
Met zijn Y-vormige lijnenpatroon, handige kaart- en geldgleuven, inklapbare standaard voor handsfree kijken en nog veel meer is deze hoes ontworpen om aan je behoeften te voldoen.

  • PU-leer en TPU van hoge kwaliteit: Deze hoes biedt een duurzame en stijlvolle oplossing voor het beschermen van je apparaat. De materialen bieden flexibiliteit en stevige bescherming
  • De Y-lijn print voegt een vleugje elegantie en raffinement toe aan de koffer, waardoor de algehele esthetische aantrekkingskracht wordt versterkt.
  • Deze etui is ontworpen met meerdere kaartsleuven en een kassasleuf, zodat je alles wat je nodig hebt, zoals creditcards en contant geld, op één plek kunt meenemen.
  • De inklapbare standaardfunctie biedt een handige manier om video's te bekijken, videogesprekken te voeren of op het web te surfen zonder je handen te gebruiken. Het biedt een stabiele en verstelbare kijkhoek
  • Veilige magnetische sluiting: De magnetische sluiting zorgt ervoor dat de hoes goed gesloten blijft, zodat je apparaat en waardevolle spullen niet per ongeluk geopend en beschadigd kunnen worden.
  • De hoes is voorzien van dempende kussentjes op de hoeken die de impact effectief absorberen, waardoor vallen op de hoeken op superieure wijze wordt voorkomen. Deze functie zorgt ervoor dat je apparaat goed beschermd is tegen vallen en stoten.
  • De meegeleverde handriem maakt het gemakkelijk om mee te nemen en voegt een extra beveiligingslaag toe. Het zorgt ervoor dat je telefoon altijd binnen handbereik is en vermindert de kans op per ongeluk vallen.
Materiaal
Kunstleer
Siliconen
Type
Lanyard

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen