Terug naar de categorie

OnePlus Nord CE 4 Lite 5G ABEEL hoesje

€ 13,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord CE 4 Lite 5G ABEEL hoesje
1/6

Ontdek de elegantie van een klassieke stijl gecombineerd met moderne bescherming met deze case voor OnePlus Nord CE 4 Lite 5G van ABEEL.
Hij heeft een TPU-binnenkant, drie kaartsleuven, een geldvakje en een geïntegreerde standaard.

  • Deze elegante telefoonhoes is gemaakt van retro PU-textuur met een TPU-binnenkant en combineert klassieke stijl met moderne bescherming.
  • Met drie kaartsleuven en een muntzakje kun je in deze etui essentiële pasjes en contant geld meenemen, zodat je geen aparte portemonnee nodig hebt.
  • De case heeft een opvouwbare standaard, waardoor je in de perfecte hoek video's kunt kijken, sociale media kunt doorbladeren of videogesprekken kunt voeren, allemaal zonder je handen te gebruiken.
  • Voorzien van een dubbele magneetsluiting zorgt dit ontwerp voor een veilige en betrouwbare sluiting aan beide zijden, zodat je spullen veilig blijven en de hoes goed op zijn plaats blijft zitten
  • Innovatief ontworpen met een uitsparing voor de oortelefoon waardoor je gesprekken kunt beantwoorden zonder de hoes te openen, wat gemak biedt terwijl je scherm beschermd blijft
  • Deze hoes biedt volledige bescherming met zijn schokabsorberende bumper en robuuste hoekbeschermers, die je telefoon effectief beschermen tegen vallen, krassen en dagelijkse slijtage.
Materiaal
Kunstleer
Siliconen

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen