Terug naar de categorie

OnePlus Nord 4 BINFEN COLOR Behuizing

€ 13,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord 4 BINFEN COLOR Behuizing
1/8

Geniet van je filmtijd of videogesprekken met de geïntegreerde standaard, die een stabiele, verstelbare hoek biedt voor handsfree kijken en comfortabel typen.
Deze hoes is ontworpen met een speakergat, zodat je gesprekken kunt beantwoorden met de voorklep dicht, wat extra gemak en bescherming biedt terwijl je praat...

  • Haal het meeste uit je filmtijd of videogesprekken met de geïntegreerde standaard, die een stabiele, verstelbare hoek biedt voor handsfree kijken en comfortabel typen.
  • Deze hoes is ontworpen met een opening voor de speaker , zodat je gesprekken kunt beantwoorden met de voorkant gesloten, wat extra gemak en bescherming biedt terwijl je praat.
  • De hoes bevat kaartsleuven en een geldvakje, waardoor het een multifunctioneel accessoire is dat je telefoon en waardevolle spullen veilig op één plek houdt.
  • De hoes is voorzien van een magnetische sluiting die je telefoon en waardevolle spullen veilig houdt terwijl je er gemakkelijk bij kunt wanneer dat nodig is
  • Deze hoes biedt volledige bescherming en bedekt alle zijden van je telefoon, inclusief verstevigde hoeken en een verhoogde rand om het scherm en de camera te beschermen.
Materiaal
Kunstleer
Siliconen
Type
Klassiek

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen