Terug naar de categorie

Flip Cover OnePlus Nord 4 Kruis Textuur

€ 12,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Flip Cover OnePlus Nord 4 Kruis Textuur
1/7

Deze hoogwaardige hoes voor de OnePlus Nord 4 biedt duurzame bescherming tegen krassen, stoten en dagelijkse slijtage.
Het heeft kaartsleuven en een geldvak, waardoor het ideaal is voor degenen die essentiële dingen bij hun telefoon willen houden...

  • Deze telefoonhoes is gemaakt van een combinatie van TPU en PU-leer met kruisstructuur en biedt duurzame bescherming tegen krassen, stoten en dagelijkse slijtage.
  • Deze hoes is uitgerust met kaartsleuven en een geldvakje, zodat je essentiële pasjes en geld bij je telefoon kunt dragen, waardoor hij ideaal is voor degenen die essentiële zaken bij hun telefoon willen houden.
  • De cover kan naar achteren worden geklapt om je telefoon te ondersteunen en biedt verstelbare kijkhoeken voor het handsfree bekijken van video's of surfen op het web. Deze functie is vooral handig voor videogesprekken of mediagebruik.
  • Voorzien van een sterke magnetische sluiting die de schelp goed gesloten houdt en het scherm beschermt tegen krassen en per ongeluk openen. Deze magnetische sluiting zorgt er ook voor dat de inhoud van je kaartsleuven veilig is.
  • Bevat luidsprekeropeningen waardoor je kunt bellen, zelfs als de schelp gesloten is, wat de bruikbaarheid verbetert zonder aan bescherming in te boeten
Materiaal
Kunstleer
Siliconen

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen