Terug naar de categorie

UGREEN Opbergtas voor Nintendo Switch

€ 22,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
UGREEN Opbergtas voor Nintendo Switch
1/8

Ontdek onze UGREEN opbergtas voor Nintendo Switch.
Met een grote capaciteit biedt het veilige opbergruimte voor je accessoires zoals de kleine oplader, oplaadkabel, ultraslanke batterij, oortjes en 2 extra Joy-Cons.
Hij heeft ook 9 ingebouwde sleuven voor spelkaarten, zodat je altijd en overal je favoriete spellen kunt pakken en wisselen.

  • Het grote gaasvak met rits biedt veilige opbergruimte voor Nintendo Switch-accessoires, zoals de kleine oplader, oplaadkabel, ultraslanke batterij, oortelefoon en 2 extra Joy-Cons, die gemakkelijker te sluiten en te dragen zijn. Het heeft ook 9 geïntegreerde sleuven voor spelkaarten, zodat je je favoriete games altijd en overal kunt meenemen en verwisselen.
  • De hoes is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het biedt goede bescherming voor de Nintendo Switch, zelfs als deze van tafel valt. Twee zachte tussenschotten in het midden voorkomen dat het scherm krassen oploopt in het hoesje.
  • Met een karabijnhaak van hoge kwaliteit kun je de Nintendo Switch etui gemakkelijk in je rugzak/koffer stoppen of aan je rugzak hangen om te reizen of te wandelen.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen