Terug naar de categorie

iPhone 16 Kristal IMAK hoesje

€ 13,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPhone 16 Kristal IMAK hoesje
1/9

Ontdek de IMAK Crystal Case II Pro voor iPhone 16.
Dit hoesje is gemaakt van hoogwaardig PC en biedt superieure duurzaamheid en bescherming tegen stoten en krassen.
Het biedt volledige bescherming met nauwkeurige openingen voor alle poorten en knoppen.

  • Deze hoes is gemaakt van hoogwaardig PC-materiaal en biedt superieure duurzaamheid en bescherming tegen stoten en krassen. De robuuste constructie zorgt voor langdurig gebruik en beschermt je apparaat tegen dagelijkse slijtage.
  • Het hoesje biedt volledige bescherming, met nauwkeurige openingen voor alle poorten en knoppen. Verhoogde randen rond het scherm en de camera bieden extra bescherming tegen krassen en vallen.
  • Dit hoesje is ontworpen voor een comfortabele grip en heeft een glad, antislip oppervlak dat goed aanvoelt in je hand, zodat je telefoon veilig en gemakkelijk vast te houden is.
  • Ervaar de echte helderheid van het scherm van je telefoon met high definition transparantie. Dit hoesje biedt een helder zicht zonder afbreuk te doen aan de bescherming, zodat je kunt genieten van de levendige kleuren en details van je scherm.
  • Het slanke, flexibele ontwerp van het hoesje zorgt ervoor dat je het gemakkelijk kunt installeren en verwijderen, terwijl je telefoon toch licht en draagbaar blijft. Het is gemaakt om dagelijks gebruik te weerstaan zonder bulk toe te voegen.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen