Terug naar de categorie

iPhone 16 Pro Rafi II-serie hoesje DUX DUCIS

€ 21,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPhone 16 Pro Rafi II-serie hoesje DUX DUCIS
1/8

Ontdek de DUX DUCIS Rafi II Series magnetische case voor iPhone 16 Pro.
Hij heeft een geïntegreerde standaard en kaartsleuven, die optimale functionaliteit bieden en tegelijkertijd een robuuste bescherming garanderen.

  • Compatibel met MagSafe: bevat 36 magneten die een solide magnetische spoel vormen, waardoor stabiel en efficiënt opladen gegarandeerd is (Opmerking: alleen compatibel met MagSafe magnetisch opladen en ondersteunt geen andere soorten draadloos opladen).
  • Handige kaartopslag: Biedt plaats aan 2 kaarten met één kaartvak aan de buitenkant en één aan de binnenkant, zodat je essentiële kaarten gemakkelijk kunt meenemen.
  • Antidiefstalfunctie: Het binnenste kaartvak is uitgerust met een antidiefstalfunctie met een materiaal dat RFID-technologie blokkeert om je gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde scans.
  • Comfortabele grip: Comfortabeler om vast te houden dankzij het geoptimaliseerde frame, met een olie-/vingerafdrukbestendige coating voor een schone, elegante look.
  • Veelzijdig standontwerp: De standaard kan zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt, met een verstelbare hoek tot 135 graden voor de perfecte kijkervaring
  • SGS-gecertificeerd: REACH-getest door SGS, garandeert naleving van internationale veiligheidsnormen.
Type
Hands-free houder
Kaarthouder

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen