Terug naar de categorie

Flip Cover iPhone 16 Pro Kaart hoesje

€ 15,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Flip Cover iPhone 16 Pro Kaart hoesje
1/6

Ontdek onze case voor iPhone 16 Pro. Het bevat een praktische kaarthouder, een geïntegreerde standaardfunctie, een sterke magneetsluiting en een uitsparing aan de voorkant voor telefoongesprekken.
Deze hoes biedt duurzame bescherming tegen krassen, stoten en dagelijkse slijtage.

  • Deze hoes is ontworpen om een luxueus gevoel en langdurige bescherming te bieden tegen krassen, stoten en dagelijkse slijtage.
  • Inclusief een handige kaarthouder in de schelp, waar je essentiële pasjes zoals creditcards of ID's in kunt bewaren, waardoor het de perfecte accessoire is voor wie alles het liefst op één plek heeft.
  • De cover kan worden gevouwen tot een standaard en biedt verstelbare kijkhoeken voor lezen, video's bekijken of surfen op het web. Deze functie verbetert de bruikbaarheid van je apparaat, vooral voor mediaconsumptie.
  • Voorzien van een sterke magnetische sluiting die de schelp stevig gesloten houdt, het scherm beschermt als het niet in gebruik is en je pasjes en telefoon veilig houdt.
  • Ontworpen met een uitsparing aan de voorkant waarmee je gesprekken kunt beantwoorden zonder de behuizing te openen, wat zowel gemak als privacy biedt.
Materiaal
Kunstleer
Siliconen
Type
Kaarthouder

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen