Terug naar de categorie

iPhone 16 Pro Bloem en Strass Strappy Case KADEM

€ 15,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPhone 16 Pro Bloem en Strass Strappy Case KADEM

Ontdek het iPhone 16 Pro hoesje van KADEM.
Met het sprankelende ontwerp, de eeuwige bloem en de glitterafwerking met kleurverloop voegt dit hoesje een vleugje elegantie toe aan je apparaat.
Het is gemaakt van TPU van hoge kwaliteit en biedt flexibiliteit en duurzaamheid om je telefoon te beschermen tegen slijtage...

  • Met een eeuwigdurende bloem en strass-decoratie met een glinsterend kleurverloop voegt dit telefoonhoesje een vleugje elegantie en glans toe aan je toestel.
  • Het hoesje is gemaakt van TPU van hoge kwaliteit en biedt flexibiliteit en duurzaamheid, zodat je telefoon beschermd is tegen dagelijkse slijtage.
  • Deze hoes is ontworpen met nauwkeurige openingen en responsieve knopdeksels, waardoor alle poorten, knoppen en functies gemakkelijk toegankelijk zijn zonder dat je de hoes hoeft te verwijderen.
  • Het hoesje past perfect om je telefoon en is eenvoudig te installeren en te verwijderen, zodat je het moeiteloos kunt gebruiken en onderhouden.
  • Wordt geleverd met 2 afneembare riemen, van 47 cm in opgevouwen toestand en een kortere optie van 22 cm, voor veelzijdige draagopties voor je gemak
Materiaal
Siliconen
Type
Lanyard
Pailletten

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen