Terug naar de categorie

Beschermhoes iPhone 16 Pro Max Ondersteuning en Schuifcamera

€ 14,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Beschermhoes iPhone 16 Pro Max Ondersteuning en Schuifcamera
1/8

Ontdek onze magnetische hoes voor iPhone 16 Pro Max, met een 360 graden roterende ondersteuning en een verschuifbare hoes voor de cameralens.
Deze hoes biedt robuuste bescherming en een veelzijdige handsfree kijkervaring.

  • Meerlaagse bescherming met TPU en PC: Dit hoesje is gemaakt van duurzame TPU- en PC-materialen en biedt robuuste bescherming tegen vallen, stoten en dagelijkse slijtage.
  • 360 graden draaibare standaard: Uitgerust met een 360 graden draaibare standaard die ook kan worden ingeklapt tot 100 graden, biedt deze hoes een veelzijdige handsfree kijkervaring en een stevige grip.
  • Compatibel met MagSafe en magnetische autohouder: dankzij de geïntegreerde magnetische zuignap kan de schelp worden gebruikt met de Mag-Safe oplader en magnetische autohouders voor eenvoudig, handsfree gebruik tijdens het rijden (niet inbegrepen)
  • Hoge scherm- en camerabescherming: Ontworpen met verhoogde randen om het scherm en de camera te beschermen, zodat ze beschermd blijven tegen krassen en stoten.
  • Privacybescherming met verschuifbare cameradeksel: De behuizing is voorzien van een verschuifbare cameradeksel, die effectieve privacybescherming en extra bescherming tegen lensbeschadiging biedt.
Materiaal
Siliconen

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen