Terug naar de categorie

Hoesje iPhone 16 Plus Blauw Uil met sleutelkoord

€ 11,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Hoesje iPhone 16 Plus Blauw Uil met sleutelkoord
1/6

Deze stijlvolle hoes voor iPhone 16 Plus heeft een uniek blauw uilenontwerp.
Gemaakt van hoogwaardig PU leer en TPU, biedt het een comfortabele grip terwijl het je telefoon beschermt tegen dagelijkse slijtage.
Hij heeft ook verschillende kaartsleuven en een geldvakje, zodat je je essentiële pasjes en contant geld kunt meenemen zonder dat je een aparte portemonnee nodig hebt.

  • Hoogwaardig materiaal: Gemaakt van eersteklas PU leer en TPU, biedt deze hoes duurzaamheid en een luxueus gevoel, biedt een comfortabele grip en beschermt je telefoon tegen dagelijkse slijtage.
  • Gedrukt Ontwerp: Heeft een levendig en artistiek patroonontwerp, dat een unieke en opvallende esthetiek toevoegt aan je telefoonhoesje. Geschikt voor vrouwen, mannen en tieners van alle leeftijden
  • Portemonnee-ontwerp met kaartsleuven: Meerdere kaartsleuven en een notitievakje, zodat je je essentiële pasjes en contant geld handig kunt meenemen zonder dat je een aparte portemonnee nodig hebt.
  • Verstelbare standfunctie: De schelp kan in een stand worden gevouwen en biedt verstelbare kijkhoeken voor handsfree gebruik, perfect voor het bekijken van video's, videogesprekken of surfen op het web.
  • Volledige bescherming: Deze hoes is ontworpen om 360 graden bescherming te bieden en beschermt je telefoon tegen krassen, vallen en stoten, zodat hij in perfecte staat blijft.
  • Handige riem meegeleverd: Wordt geleverd met een handige riem voor gemakkelijk dragen, zodat je je telefoon veilig bij je kunt houden terwijl je onderweg bent
Materiaal
Kunstleer
Siliconen
Type
Lanyard
Patronen

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen