Terug naar de categorie

iPad Pro 13 (2024) Hoes Stylushouder en Gleuf

€ 35,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPad Pro 13 (2024) Hoes Stylushouder en Gleuf
1/8

Ontdek onze hoes voor iPad Pro 13 (2024), met geïntegreerde standaard en penhouder.
Met verstevigde hoekbescherming, een driedubbele verdedigingslaag en een verstelbare handriem biedt deze hoesje ongeëvenaarde robuuste bescherming en gemak.

  • Deze hoes biedt superieure bescherming dankzij dikkere siliconen hoeken die schokken absorberen en schade voorkomen in allerlei situaties, zodat de integriteit van je apparaat gewaarborgd blijft.
  • Gebouwd met een 3-in-1 beschermend ontwerp, inclusief een harde PC binnenkant, TPU huid en schermrand, biedt deze hoes robuuste bescherming tegen vallen, stoten en krassen.
  • Met de verstelbare handriem kun je je tablet stevig met één hand vasthouden, voor een stevige grip en om te voorkomen dat je hem per ongeluk laat vallen tijdens het gebruik
  • Uitgerust met een 360 graden draaibare handriem kun je deze hoes op de perfecte maat instellen, zodat je je apparaat gemakkelijk met één hand kunt bedienen voor verschillende taken.
  • De schelp ondersteunt twee verschillende hoeken en biedt veelzijdige kijkopties, of je nu aan het werk bent, video's bekijkt of aan het browsen bent, en dat allemaal handsfree.
  • Deze etui is ontworpen met een speciale pengleuf voor je stylus (stylus niet inbegrepen), zodat je hem altijd bij de hand hebt en beschermd bent tegen verlies of beschadiging als je hem niet gebruikt.
  • Compatibel met iPad Pro 13 (2024) : A2925 / A2926 / A3007
Materiaal
Siliconen
Type
Hands-free houder
Zware uitvoering

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen