Terug naar de categorie

Integrale screenprotector van gehard glas voor iPad Air 11 (2024) IMAK

€ 21,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Integrale screenprotector
 van gehard glas voor iPad Air 11 (2024) IMAK
1/7

IMAK H Series beschermfolie voor iPad Air 11 (2024) biedt high-definition helderheid en superieure slijtvastheid.
Deze screenprotector is gemaakt van gehard glas van hoge kwaliteit, verbetert de duurzaamheid en sterkte en biedt langdurige bescherming voor je apparaat.

  • Deze schermfolie biedt high-definition helderheid en superieure slijtvastheid, zodat het scherm van je apparaat helder en beschermd blijft.
  • Deze screenprotector is gemaakt van gehard glas van hoge kwaliteit, verbetert de duurzaamheid en sterkte en biedt langdurige bescherming voor je apparaat.
  • Deze protector is ontworpen om het hele scherm te bedekken en biedt volledige bescherming van rand tot rand, zodat je apparaat beschermd is tegen krassen en stoten.
  • Geniet van een high-definition kijkervaring met deze screenprotector , die de natuurlijke kwaliteit van het scherm van je apparaat herstelt zonder afbreuk te doen aan de helderheid.
  • Screenprotector zorgt voor een soepele aanraakervaring en behoudt de gevoeligheid en reactiesnelheid van het scherm van je apparaat voor naadloze bediening
  • Met zijn hydrofobe en oleofobe oppervlak is deze beschermer effectief bestand tegen olie- en watervlekken, zodat je scherm schoon en helder blijft.
  • De screenprotector maakt gebruik van AB-lijm voor automatische absorptie, wat zorgt voor een eenvoudig installatieproces zonder luchtbellen. Veeg gewoon het scherm af, plaats de protector en breng aan voor een perfecte pasvorm.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen