Terug naar de categorie

iPad Air 11 (2024) Hoesje Cartoon Ontwerp

€ 28,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPad Air 11 (2024) Hoesje Cartoon Ontwerp
1/8

Ontdek onze lichtgewicht, soft-touch case voor iPad Air 11 (2024), die optimale bescherming biedt dankzij het hoogwaardige EVA-ontwerp.
Deze hoes past perfect om je apparaat en biedt volledige toegang tot alle functies en bedieningselementen zonder dat je hem hoeft te verwijderen.

  • De lichtgewicht, zacht aanvoelende behuizing is gemaakt van hoogwaardig EVA en biedt uitstekende bescherming en extra stabiliteit voor je tablet.
  • Deze hoes geeft je volledige toegang tot alle functies en knoppen (camera's, speakers, poorten en knoppen) zonder dat je de hoes hoeft te verwijderen. Perfecte pasvorm, precieze openingen en knoppen voor eenvoudige toegang tot alle functies van je tablet.
  • All-round bescherming: Hoogwaardig materiaal gecombineerd met uitstekend vakmanschap maken deze hoes zeer stijlvol. Beschermt je apparaat volledig tegen stoten, schuren, krassen, vingerafdrukken, uitglijden, vuil en hoekbeschadigingen.
  • De ondersteuning van de hoes maakt het veel comfortabeler om te typen, video's te bekijken, op het web te surfen en te lezen, terwijl beide handen vrij blijven en gewrichtspijn wordt voorkomen. Hij heeft ook een handvat, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is.

Compatibel :

  • iPad Air 11 (2024) : A2902 / A2903
Type
Hands-free houder

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen