Terug naar de categorie

Beschermende Film voor Honor Magic V3 5G IMAK voor en achter

€ 19,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Beschermende Film voor Honor Magic V3 5G IMAK voor en achter
1/7

Ontdek IMAK's 4e generatie hydrogel film, ontworpen om volledige bescherming te bieden aan je Honor Magic V3 5G.
Dit pakket bevat een schermfolie aan de voorkant en een groot scherm aan de binnenkant, zodat je apparaat helder en krasvrij blijft en een soepelere, betere aanraakervaring biedt.

  • Deze hydrogel folie van de 4e generatie biedt volledige bescherming voor zowel het hoofdscherm als het tweede scherm, zodat je apparaat helder en krasvrij blijft en tegelijkertijd een soepelere, betere aanraakervaring biedt.
  • De folie is gemaakt van TPU en biedt een zachte, explosiebestendige laag die flexibel is en niet vervormt, zodat hij volledige dekking biedt, zelfs op gebogen oppervlakken.
  • Met de nieuwste update biedt deze hydrogel film een verbeterde transparantie, waardoor je een helder, naakt zicht hebt dat je kijkervaring verbetert zonder afbreuk te doen aan de bescherming.
  • De folie bestaat uit verschillende lagen flexibel TPU-composietmateriaal, dat elastische demping biedt die het risico op schermbreuk vermindert en je apparaat beschermt tegen dagelijkse slijtage.
  • Kleine luchtbelletjes, krasjes en deukjes verdwijnen langzaam na verloop van tijd dankzij het vermogen van de folie om bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage, waardoor je apparaat in perfecte staat blijft.
  • Het nieuwe, verbeterde materiaal dat in deze film wordt gebruikt, vermindert de slipweerstand en zorgt voor een soepelere, beter reagerende tactiele ervaring, perfect voor gaming en dagelijks gebruik.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen