Terug naar de categorie

Google Pixel 9 Zacht Hoesje

€ 12,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Google Pixel 9 Zacht Hoesje
1/5

Bescherm je Google Pixel 9 met onze matte TPU case.
Ontworpen met nauwkeurige openingen voor alle knoppen, poorten en speakers , biedt het volledige bescherming zonder in te leveren op de toegang tot je favoriete functies.
De matte afwerking verbetert de grip en is bestand tegen vingerafdrukken en vlekken, terwijl het er schoon en elegant uitziet...

  • Deze telefoonhoes is gemaakt van hoogwaardig thermoplastisch polyurethaan (TPU) en biedt flexibele maar robuuste bescherming die bestand is tegen dagelijks gebruik en je apparaat beschermt tegen stoten en krassen.
  • De behuizing heeft een matte afwerking die niet alleen de grip verbetert en uitglijden vermindert, maar ook bestand is tegen vingerafdrukken en vlekken, zodat hij er schoon en stijlvol blijft uitzien tijdens het gebruik.
  • De behuizing is ontworpen met nauwgezette aandacht voor detail en biedt nauwkeurige openingen voor alle knoppen, poorten en speakers , zodat je volledige toegang hebt zonder dat dit ten koste gaat van de bescherming.
  • De behuizing heeft vakkundig ontworpen diafragma's rond de camera om obstructie te voorkomen, zodat je verzekerd bent van heldere opnamen terwijl je lens wordt beschermd tegen krassen en stoten.
  • Deze hoes omhult je telefoon veilig en biedt dekking van rand tot rand met opstaande randen om het scherm en de camera te beschermen als je hem plat neerlegt, zodat je vanuit alle hoeken volledig beschermd bent.
Materiaal
Siliconen

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen