Terug naar de categorie

Google Pixel 9 / Pixel 9 Pro Aimo Serie Hoesje DUX DUCIS

€ 13,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Google Pixel 9 / Pixel 9 Pro Aimo Serie Hoesje DUX DUCIS
1/10

Ontdek de anti-valhoes voor Google Pixel 9 / Pixel 9 Pro uit de Aimo-serie van DUX DUCIS.
Deze hoes met REACH-certificering combineert PC en TPU om robuuste en toch lichtgewicht bescherming te bieden.
Hij is slank, ligt prettig in de hand, is vingerafdrukbestendig en beschermt je cameralens.

  • Deze telefoonshell wordt gelanceerd door DUX DUCIS, die REACH certificering voor milieubescherming en valtest heeft. Met een PC-rug + mat TPU-kader, een geïntegreerd 2-in-1 proces, heeft het een zijdezachte textuur en voorkomt vingerafdrukken en vergeling. Het heeft de SGS-gecertificeerde 1,2 m valtest doorstaan.
  • PC+TPU materiaal: Het hoesje is gemaakt van een combinatie van PC en TPU materialen en biedt robuuste bescherming met behoud van een lichtgewicht profiel.
  • Dun en licht: Deze hoes is ontworpen om dun en licht te zijn, zodat hij gemakkelijk vast te pakken is en er mooi uitziet. Het voegt minimale bulk toe aan je apparaat en biedt maximale bescherming.
  • Supercomfortabele grip: Het hoesje biedt een supercomfortabele grip met een slank en gestroomlijnd ontwerp voor een comfortabel gevoel rond de vingers. De hydrofobe en anti-vingerafdruk eigenschappen houden je telefoon schoon en nieuw.
  • Vloeiende lijnen in Vedette: Het achterpaneel van de romp heeft esthetisch aantrekkelijke vloeiende lijnen met een matte afwerking, waardoor mode en functionaliteit worden gecombineerd.
  • Betrouwbare lensbescherming: De behuizing bevat betrouwbare lensbescherming met precieze openingen , waardoor krassen worden voorkomen en je camera veilig is.
  • Werkt met screenprotectors: De schelp is ontworpen om compatibel te zijn met screenprotectors en is 0,8 mm hoger dan het scherm, waardoor krassen worden voorkomen en extra bescherming wordt geboden.
  • Bescherming tegen vallen en schokken: Deze hoes biedt bescherming tegen vallen en schokken en laat je telefoon zien terwijl hij extra bescherming biedt.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen