Terug naar de categorie

iPad Pro 11 (2024) Geïntegreerde standaard voor hoes

€ 33,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPad Pro 11 (2024) Geïntegreerde standaard voor hoes
1/8

Een stevige hoes voor iPad Pro 11 (2024), met een automatische slaap/waak-functie, geïntegreerde potloodhouder en standaard.
Biedt superieure bescherming tegen vallen, stoten en krassen. Heeft ook een honingraatontwerp voor efficiënte warmteafvoer.

  • Robuuste constructie met slaapfunctie: Deze hoes is gemaakt van een combinatie van PU leer en PC+TPU en biedt superieure bescherming tegen vallen, stoten en krassen. Het scharnierende deksel heeft ook een slaap/waakfunctie om de batterij te sparen.
  • Innovatieve honingraatstructuur: de onderkant heeft een honingraatontwerp dat een efficiënte warmteafvoer mogelijk maakt, zodat je apparaat koel blijft tijdens langdurig gebruik
  • Hoekinstelling op 5 niveaus: Deze tablethoes biedt vijf verschillende hoekopties, zodat je je apparaat in de meest comfortabele kijkpositie kunt zetten. Geschikt om te typen, video's te bekijken of te tekenen
  • Kaartsleuven en geïntegreerde penhouder: De etui is voorzien van praktische kaartsleuven, die ruimte bieden om je essentiële pasjes op te bergen. Bovendien heeft hij een ingebouwde penhouder, zodat je je stylus altijd bij de hand hebt.
  • Precieze openingen en magnetische installatie: Dankzij de precieze openingen biedt deze hoes gemakkelijk toegang tot alle poorten, knoppen en functies van je tablet zonder dat je de hoes hoeft te verwijderen. Het driepunts magnetische installatiesysteem zorgt voor een stevige pasvorm en eenvoudige bevestiging of verwijdering.
  • Compatibel met iPad Pro 11 (2024) : A2836 / A2837 / A3006

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen