Terug naar de categorie

iPad Pro 11 (2024) Gewatteerde hoes

€ 29,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPad Pro 11 (2024) Gewatteerde hoes
1/8

Ontdek onze hoes voor iPad Pro 11 (2024) die dubbele bescherming biedt dankzij de combinatie van PU leer en TPU materialen.
Uitgerust met een intelligente wek- en slaapfunctie helpt deze hoes om energie te besparen op je apparaat.
Hij biedt ook verstelbare kijkhoeken voor optimaal comfort bij het bekijken van video's of lezen.

  • De combinatie van PU leer en TPU materialen biedt dubbele bescherming, zodat je apparaat beschermd is tegen vallen, stoten en krassen.
  • Uitgerust met een intelligente wek- en slaapfunctie helpt de hoes energie te besparen door je apparaat te wekken of in slaapstand te zetten wanneer je de hoes opent of sluit.
  • De inklapbare, verstelbare standaard maakt het mogelijk om onder verschillende hoeken te kijken, zodat je gemakkelijk de perfecte positie kunt vinden om video's te bekijken, te lezen of te typen.
  • Een magnetische sluiting houdt de hoes stevig gesloten, zodat deze niet per ongeluk kan worden geopend en je apparaat beschermd blijft
  • De etui is ontworpen met geld-/kaartsleuven, zodat je meerdere kaarten en contant geld in één handige eenheid kunt meenemen, perfect voor gemak onderweg
  • De penhouder aan de zijkant is perfect voor een stylus pen (niet inbegrepen), zodat je altijd je schrijfgerei bij de hand hebt.
  • De handriem aan de voorkant zorgt voor een betere kijkervaring door een stevige grip te bieden, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat het apparaat wegglijdt.
  • Compatibel met iPad Pro 11 (2024) : A2836 / A2837 / A3006
Materiaal
Kunstleer
Siliconen

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen