Terug naar de categorie

Smart Case iPad Pro 11 (2024) Origami Ondersteuning

€ 19,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Smart Case iPad Pro 11 (2024) Origami Ondersteuning
1/8

Ontdek onze hoes voor iPad Pro 11 (2024) met een innovatieve origami-standaard en automatische wek-/slaapfunctie.
Deze hoes is ontworpen om je productiviteit te verhogen en je apparaat effectief te beschermen, is eenvoudig te installeren en biedt volledige bescherming tegen vallen terwijl hij licht en stijlvol blijft.

  • De origami-standaard biedt een praktische desktopmodus, perfect om te chatten, typen, schrijven en tekenen, en verhoogt je productiviteit met comfortabele kijkhoeken.
  • Bespaar energie en bescherm je apparaat met de slimme slaap/waak-functie, die je apparaat in- of uitschakelt wanneer je de hoes opent of sluit
  • Zachte PU lederen + TPU hoes zorgt voor een eenvoudige installatie en een perfecte pasvorm zonder risico op beschadiging van je apparaat.
  • De verhoogde randen bieden superieure bescherming en beschermen je camera en scherm tegen krassen en dagelijkse slijtage
  • Het zachte siliconen hoesje is ontworpen met het oog op schokdemping en biedt uitstekende schokabsorptie en valbestendigheid, zodat je apparaat wordt beschermd tegen onbedoelde valpartijen.
  • Het lichtgewicht ontwerp van de hoes zorgt ervoor dat je apparaat stijlvol en aantrekkelijk blijft en voorkomt bulk terwijl het stevige bescherming biedt.
  • Compatibel met iPad Pro 11 (2024) : A2836 / A2837 / A3006
Materiaal
Kunstleer
Siliconen

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen