Terug naar de categorie
Nieuw

Honor 200 Smart Liquid Silicone Lanyard Case

€ 13,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Honor 200 Smart Liquid Silicone Lanyard Case
1/8

Ontdek onze vloeibare siliconen hoes voor Honor 200 Smart 5G.
Het biedt volledige bescherming tegen stoten en krassen en combineert flexibiliteit en duurzaamheid.
Met verhoogde randen voor het scherm en de camera en nauwkeurige openingen biedt deze hoes optimale bescherming zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit.

  • Flexibel siliconenmateriaal: Gemaakt van vloeibaar siliconen, dat optimale flexibiliteit biedt voor een perfecte pasvorm op je telefoon. De zachte vezelvoering voorkomt krassen en vuil.
  • Volledige bescherming: Ontworpen om je telefoon te beschermen tegen alledaagse stoten, krassen en schade, en biedt betrouwbare bescherming voor dagelijks gebruik.
  • Verbeterde beveiliging voor het scherm en de camera: De behuizing heeft een verhoogde rand van 1,2 mm rond het scherm en 0,5 mm rond de camera, waardoor ze effectief worden beschermd tegen mogelijke schade.
  • Precieze openingen : Biedt precieze openingen en openingen voor gemakkelijke toegang tot alle functies, waardoor volledige functionaliteit gegarandeerd is zonder de behuizing te verwijderen.
  • Onderhoudsvriendelijk: Het gemakkelijk schoon te maken oppervlak houdt je telefoon brandschoon en het probleemloze installatie- en verwijderingsproces zorgt voor gemak.
Materiaal
Siliconen
Type
Lanyard

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen