Terug naar de categorie
-€ 10,00 Nieuw

Aangepast Poco C61-hoesje

€ 14,99 € 24,99

Productmaatwerk

Vergeet uw aanpassingen niet op te slaan, anders kunt u het product niet aan de winkelwagen toevoegen

Max. 250 karakters

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Aangepast Poco C61-hoesje

Ontdek een nieuwe manier om je Poco C61 te beschermen en tegelijkertijd een stijlstatement te maken!
Deze krachtige smartphone verdient een passende bescherming en met een op maat gemaakt hoesje van Dealy kun je veiligheid en originaliteit combineren.
Pas het aan je smaak aan en maak van je apparaat een echte weerspiegeling van je persoonlijkheid, terwijl je geniet van robuuste bescherming tegen dagelijkse slijtage.
De gepersonaliseerde schelp is een uitstekend cadeau voor vrienden en familie. Maak een speciaal ontwerp om een gebeurtenis te vieren of geef gewoon een praktisch, persoonlijk cadeau.

  • Aangepast ontwerp: Maak een hoesje dat perfect bij jouw stijl past. Upload je favoriete foto's, logo's, citaten of motieven en maak een ontwerp dat je Poco C61 het beste tot zijn recht laat komen.
  • Volledige bescherming : Het hoesje is ontworpen om je smartphone effectief te beschermen tegen stoten, krassen en vallen. De robuuste constructie biedt een solide verdediging tegen het onverwachte.
  • Nauwkeurige uitsnijdingen : De openingen in het hoesje zijn precies op maat gemaakt voor je Poco C61, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot knoppen, poorten en functies zoals de camera en vingerafdruklezer.
  • Sterke, lichtgewicht materialen : Dit hoesje is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimale bescherming zonder je telefoon zwaarder of omvangrijker te maken.
  • Gebruiksgemak : Dankzij het slanke profiel en de prettig aanvoelende textuur biedt de hoes een comfortabele grip en een discrete, elegante bescherming.
Gewicht
Materiaal
Siliconen
Modèle

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Aangepast Poco C61-hoesje
Ontwerp mij

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen