Terug naar de categorie
Nieuw

AirPods Pro 2 Gamepad-etui

€ 12,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
AirPods Pro 2 Gamepad-etui
1/4

Bescherm je AirPods Pro 2 in stijl met dit siliconen hoesje met een uniek 3D-joystickontwerp.
Het is gemaakt van siliconen van hoge kwaliteit en biedt superieure bescherming tegen krassen en stoten, terwijl het een speels tintje toevoegt aan je hoofdtelefoon.
Karabijnhaak inbegrepen.

  • Hoogwaardig siliconenmateriaal: Dit hoesje is gemaakt van hoogwaardig siliconen en biedt superieure bescherming tegen krassen, stoten en vallen, zodat je oortelefoons veilig blijven zitten.
  • 3D-gamepadontwerp: Het unieke 3D-gamepadontwerp met gedetailleerd reliëf voegt een speels en elegant tintje toe aan je hoofdtelefoon, waardoor hij opvalt in de massa.
  • Krasbestendig en afwasbaar: Het duurzame siliconenmateriaal is krasbestendig en afwasbaar, zodat je schelp zo goed als nieuw blijft, zelfs na veelvuldig gebruik.
  • Praktische karabijnhaak: Inclusief een karabijnhaak voor eenvoudige bevestiging aan je tas, riem of sleutelbos, zodat je je hoofdtelefoon overal mee naartoe kunt nemen.
  • Stijlvol en functioneel: Ultradun, lichtgewicht ontwerp met een moderne esthetiek, perfect voor dagelijks gebruik zonder bulk toe te voegen aan je hoofdtelefoonbehuizing
Materiaal
Siliconen

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen