Terug naar de categorie
-€ 10,00

Op maat gemaakt Samsung Galaxy Z Flip 6 hoesje

€ 14,99 € 24,99

Productmaatwerk

Vergeet uw aanpassingen niet op te slaan, anders kunt u het product niet aan de winkelwagen toevoegen

Max. 250 karakters

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Op maat gemaakt Samsung Galaxy Z Flip 6 hoesje

Met Dealy geef je je Samsung Galaxy Z Flip 6 unieke bescherming die jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.
Dit op maat gemaakte hoesje is speciaal ontworpen om perfect aan te sluiten op de rondingen van de Galaxy Z Flip 6 en biedt volledige dekking die kan worden aangepast aan jouw behoeften.
Begin vandaag nog met het maken van je persoonlijke hoesje voor de Samsung Galaxy Z Flip 6.

  • Volledige aanpassing Maak van je Galaxy Z Flip 6 een uniek accessoire. Of je nu kiest voor persoonlijke foto's, illustraties of inspirerende tekst, met onze online personalisatietool kun je een hoesje maken dat net zo individueel is als jij, zonder beperkingen.
  • Passende bescherming Deze hoes is ontworpen voor de Galaxy Z Flip 6 en biedt verstevigde bescherming tegen schokken, krassen en stoten. Het omhult elk deel van je telefoon, inclusief de scharnier, voor volledige bescherming.
  • Intelligent vouwontwerp Galaxy Z Flip 6: het hoesje is ontworpen om perfect rond het vouwmechanisme van de Galaxy Z Flip 6 te passen en biedt compromisloze flexibiliteit en bescherming. Het belemmert niet bij het openen of sluiten van de telefoon, terwijl de telefoon veilig blijft.
  • Nauwkeurige uitsnijdingen Elke uitsparing is zorgvuldig gemaakt om snelle toegang tot de knoppen, camera en poorten van je Galaxy Z Flip 6 te garanderen. Je kunt alle functies van je telefoon gebruiken zonder de behuizing te verwijderen.
  • Weerstand en levensduur Het gepersonaliseerde drukwerk wordt uitgevoerd met inkten van hoge kwaliteit, wat een uitzonderlijke duurzaamheid garandeert. Je ontwerp blijft levendig en vervaagt niet, zelfs na langdurig gebruik.
  • Elegant, lichtgewicht profiel Galaxy Z Flip 6: deze hoes is robuust, maar heeft een slank silhouet dat je Galaxy Z Flip 6 niet zwaar maakt. Hij past goed om de telefoon, voor een comfortabele grip en een stijlvolle look.
Gewicht
Materiaal
Siliconen
Modèle

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Op maat gemaakt Samsung Galaxy Z Flip 6 hoesje
Ontwerp mij

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen