Terug naar de categorie

Samsung Galaxy S24 FE magnetisch hoesje Aimo-serie DUX DUCIS

€ 15,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy S24 FE magnetisch hoesje Aimo-serie DUX DUCIS
1/11

Geef je Samsung Galaxy S24 FE hoogwaardige bescherming met de DUX DUCIS Aimo magnetische hoes.
Met REACH-milieucertificering en een valbestendigheidstest combineert deze hoes functionaliteit en esthetiek.

  • REACH is een Europese verordening die is ontworpen om de menselijke gezondheid en het milieu een hoog niveau van bescherming te bieden tegen het gebruik van chemische stoffen;
  • PC+TPU-materiaal: De hoes is gemaakt van een combinatie van PC- en TPU-materiaal en biedt robuuste bescherming met behoud van een lichtgewicht profiel.
  • Dun en licht: Deze hoes is ontworpen om dun en licht te zijn, zodat hij gemakkelijk vast te houden is en er geweldig uitziet. Hij maakt je apparaat minimaal zwaarder en biedt maximale bescherming.
  • Supercomfortabele grip: De hoes biedt een supercomfortabele grip met een slank, gestroomlijnd ontwerp dat geweldig aanvoelt rond de vingers. De hydrofobe en anti-vingerafdruk eigenschappen houden je telefoon schoon en nieuw.
  • Betrouwbare lensbescherming: De hoes biedt betrouwbare lensbescherming met precieze openingen , waardoor krassen worden voorkomen en je camera veilig blijft.
  • Compatibel met screenprotectors: De case is ontworpen om compatibel te zijn met screenprotectors en is 0,8 mm hoger dan het scherm, waardoor krassen worden voorkomen en extra bescherming wordt geboden.
  • Bescherming tegen vallen en schokken: Deze hoes biedt bescherming tegen vallen en schokken en verbetert je telefoon terwijl hij extra bescherming biedt.
  • Compatibel met MagSafe: met een geïntegreerde magnetische ring is hij compatibel met de MagSafe-oplader, magnetische powerbank, magnetische autohouder, enz.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen