Terug naar de categorie

Samsung Galaxy S24 FE Cover Frosted Zwart

€ 12,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy S24 FE Cover Frosted Zwart
1/10

Ontdek onze behuizing voor Samsung Galaxy S24 FE, zwart en transparant.
Met zijn matte afwerking biedt deze anti-vingerafdrukhoes een comfortabele grip en behoudt tegelijkertijd een strakke, elegante uitstraling.
Het biedt volledige bescherming tegen dagelijkse slijtage, vlekken, krassen en vallen, zodat je apparaat in perfecte staat blijft.

  • Deze telefoonhoes is gemaakt van een combinatie van PC en TPU en biedt uitstekende bescherming tegen vallen en voelt prettig aan, zodat je hem comfortabel kunt vastpakken.
  • Dankzij het duurzame ontwerp is deze schelp supergemakkelijk te installeren en te verwijderen, voor praktisch dagelijks gebruik
  • De behuizing heeft een matte afwerking die bestand is tegen vingerafdrukken en prettig in de hand ligt, terwijl de behuizing er toch mooi en elegant uitziet.
  • Beschermt je telefoon tegen dagelijkse slijtage, vlekken, krassen en vallen, zodat je apparaat in perfecte staat blijft
  • Dankzij de nauwkeurige positie van de gaatjes en de perfecte pasvorm kunnen alle knoppen, poorten en functies ongehinderd worden bediend, terwijl de lippen en opstaande randen de achtercamera en het voorscherm beschermen tegen krassen.
Materiaal
Siliconen
Type
Transparant

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen