Terug naar de categorie
-€ 10,00

Aangepast hoesje Realme 12X 5G

€ 14,99 € 24,99

Productmaatwerk

Vergeet uw aanpassingen niet op te slaan, anders kunt u het product niet aan de winkelwagen toevoegen

Max. 250 karakters

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Aangepast hoesje
 Realme 12X 5G

Laat je creativiteit de vrije loop met de gepersonaliseerde hoes voor de Realme 12X 5G van Ma Coque.
Met dit hoesje, dat speciaal is ontworpen om bescherming en een persoonlijk ontwerp te combineren, kun je van je smartphone een echt origineel accessoire maken en hem tegelijkertijd beschermen tegen de gevaren van het dagelijks leven.

  • Ontwerp op maat Laat je verbeelding de vrije loop! Of het nu gaat om foto's, citaten of exclusieve motieven, je kunt een ontwerp maken dat bij je past. Met onze intuïtieve tool kun je je schelp in een paar klikken personaliseren voor een resultaat dat helemaal bij jou past.
  • Effectieve bescherming Dit hoesje is ontworpen om stoten en krassen te weerstaan en past perfect om je Realme 12X 5G. Het robuuste materiaal beschermt de hoeken en achterkant van je telefoon, waardoor de kans op schade bij een val minimaal is.
  • Precisiesneden Elke opening is zorgvuldig geplaatst voor gemakkelijke toegang tot de knoppen, camera's en poorten van je Realme 12X 5G. Zo kun je genieten van alle functies van je telefoon zonder in te leveren op bescherming.
  • Duurzaamheid en weerstand Je persoonlijke ontwerp wordt gedrukt met inkten van hoge kwaliteit, die bestand zijn tegen slijtage en vervaging. Dit hoesje is ontworpen om lang mee te gaan en je telefoon zo goed als nieuw te houden.
  • Elegant, lichtgewicht ontwerp Realme 12X 5G: met zijn slanke profiel voegt deze case een vleugje stijl toe zonder je Realme 12X 5G te verzwaren. Hij past zich perfect aan je telefoon aan en biedt een comfortabele en aangename grip.
Gewicht
Materiaal
Siliconen
Modèle

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Aangepast hoesje Realme 12X 5G
Ontwerp mij

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen