Terug naar de categorie

Oppo Reno 12F 5G Stijl Disco Hoesje

€ 12,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Oppo Reno 12F 5G Stijl Disco Hoesje
1/7

Deze unieke hoes voor de Oppo Reno 12F 5G heeft een oogverblindend bloempatroon dat elegantie en stijl toevoegt aan je toestel.
Hij heeft kaartsleuven, een geheim geldvakje en een geïntegreerde houder voor handsfree gebruik.

  • Uniek oogverblindend bloempatroon: Met een opvallend en schitterend oogverblindend bloemontwerp voegt deze hoes een vleugje elegantie en stijl toe aan je apparaat, waardoor het echt opvalt.
  • Handige opbergruimte voor pasjes en geld: Ontworpen met twee kaartsleuven en een verborgen geldvakje, biedt deze etui handige opbergruimte voor je essentiële pasjes en geld.
  • Handsfree kijken: Dankzij het ontwerp van de geïntegreerde standaard kun je hem gemakkelijk zonder je handen gebruiken, perfect om films te kijken of te lezen op je apparaat.
  • Veilige magnetische sluiting: De magnetische flap zorgt ervoor dat al je waardevolle spullen veilig in de schelp blijven zitten, voor een gerust gevoel.
  • Volledige bescherming en gemak: Beschermt je apparaat volledig tegen krassen en stoten, terwijl de meegeleverde polsband het gemakkelijk maakt om je telefoon overal mee naartoe te nemen
Materiaal
Kunstleer
Siliconen
Type
Patronen

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen