Terug naar de categorie

Oppo Reno 12F 5G Transparante Hoes

€ 12,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Oppo Reno 12F 5G Transparante Hoes
1/3

Ontdek onze ultradunne, transparante hoes voor de Oppo Reno 12F 5G.
Het is gemaakt van TPU van hoge kwaliteit en biedt essentiële bescherming terwijl het oorspronkelijke uiterlijk van je apparaat behouden blijft.
Dankzij de nauwkeurige openingen kun je gemakkelijk bij alle functies van je telefoon zonder dat je het hoesje hoeft te verwijderen.

  • Dit telefoonhoesje is gemaakt van TPU-materiaal van hoge kwaliteit en biedt een ultradun, kristalhelder profiel dat het oorspronkelijke uiterlijk en gevoel van je apparaat behoudt en tegelijkertijd essentiële bescherming biedt.
  • Ontworpen met nauwkeurige openingen , zodat je gemakkelijk bij alle poorten, knoppen en functies van je telefoon kunt zonder de hoes te verwijderen
  • Flexibele TPU constructie biedt uitstekende duurzaamheid en bescherming tegen dagelijkse slijtage, waaronder krassen, kleine valpartijen en stoten
  • Deze hoes voegt minimale bulk toe aan je telefoon, met behoud van een slank, slank ontwerp dat comfortabel in je hand en zak past.
  • De behuizing heeft verhoogde randen rond de camera-uitsparing om de lens te beschermen tegen krassen en stoten wanneer deze op een vlakke ondergrond wordt geplaatst.
Materiaal
Siliconen
Type
Transparant

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen