Terug naar de categorie

Oppo Find N3 Transparante Shell Zandstructuur

€ 12,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Oppo Find N3 Transparante Shell Zandstructuur
1/7

Ontdek onze hoes voor de Oppo Find N3 5G, met een onbelemmerd opvouwbaar ontwerp dat de beweeglijkheid en stevigheid verbetert.
De transparante matte afwerking biedt een comfortabele grip dankzij subtiele matte pieken die aangenaam aanvoelen tussen de handpalmen.
Het heeft een unieke zeezandtextuur met een matte afwerking, die een aparte textuur biedt die visueel aantrekkelijk is en praktisch om vingerafdrukken en vlekken te voorkomen.

  • Dit telefoonhoesje heeft een onbelemmerde vouw, waardoor het handiger en steviger is en gemakkelijk te openen en te sluiten.
  • Hij heeft een transparante matte afwerking die niet alleen een slank profiel biedt, maar ook een comfortabele grip met subtiele matte pieken die goed aanvoelen tussen de handpalmen.
  • Versierd met een unieke zeezandtextuur met een matte afwerking, geeft het een aparte textuur die zowel visueel aantrekkelijk als praktisch is om vingerafdrukken en vlekken te voorkomen.
  • De hoes is gemaakt van duurzaam PC-materiaal en biedt robuuste bescherming terwijl hij licht en onopvallend op het apparaat blijft zitten.
  • Precieze openingen zorgen voor volledige toegang tot poorten en functieknoppen, speakers en camera
Materiaal
Harde kunststof
Type
Transparant

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen