Terug naar de categorie

OnePlus Nord 4 Ultra Licht Hoesje KADEM

€ 12,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
OnePlus Nord 4 Ultra Licht Hoesje KADEM

Ontdek onze KADEM case voor OnePlus Nord 4.
Met zijn elegante en geraffineerde verenontwerp voegt dit hoesje een vleugje elegantie toe aan je telefoon en verbetert het de originele look.
Gemaakt van duurzaam TPU, biedt het uitstekende flexibiliteit en langdurige bescherming tegen krassen, deuken en dagelijkse slijtage....

  • Het hoesje heeft een elegant en geraffineerd verenontwerp met een transparante achterkant die een vleugje elegantie toevoegt aan je telefoon en het originele uiterlijk versterkt.
  • Het hoesje is gemaakt van duurzaam TPU en biedt uitstekende flexibiliteit en langdurige bescherming tegen krassen, deuken en dagelijkse slijtage.
  • Deze hoes is ontworpen met verstevigde hoeken en biedt superieure bescherming tegen vallen. Schokken en stoten worden effectief geabsorbeerd zodat je telefoon niet per ongeluk valt.
  • Bevat een gegalvaniseerde ring met geleidende eigenschappen, waardoor draadloos opladen efficiënter en sneller gaat
  • Verhoogde randen voor bescherming van scherm en camera: De behuizing heeft verhoogde randen rond het scherm en de camera, wat extra bescherming biedt om krassen en schade te voorkomen bij plaatsing op vlakke oppervlakken.
  • Ontworpen met nauwkeurige openingen voor gemakkelijke toegang tot alle poorten, knoppen en camera's. Het precieze ontwerp zorgt ervoor dat alle functies van je telefoon gemakkelijk toegankelijk blijven.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen