Terug naar de categorie

Cover Motorola Razr 50 Ultra / Razr Plus 2024 Ruiyi Series IMAK

€ 19,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Cover Motorola Razr 50 Ultra / Razr Plus 2024 Ruiyi Series IMAK
1/6

Ontdek de IMAK Ruiyi Series opvouwbaar telefoonhoesje voor Motorola Razr 50 Ultra 5G / Razr Plus 2024 5G.
Het biedt superieure slijtvastheid en antislipeigenschappen, terwijl het een comfortabele grip biedt dankzij de klassieke koolstofvezeltextuur.

  • Ontworpen met het oog op veerkracht, biedt het superieure slijtvastheid en antislipeigenschappen, terwijl de klassieke koolstofvezeltextuur zorgt voor verminderde zichtbaarheid van vingerafdrukken en een comfortabele grip.
  • Deze veelzijdige hoes is ontworpen om perfect samen te vouwen met je apparaat en biedt robuuste bescherming zonder afbreuk te doen aan de bruikbaarheid.
  • Het unieke ontwerp van de boven- en onderkant van de hoes beschermt je apparaat van voor tot achter, waardoor schuren rond de camera wordt geminimaliseerd en de algehele veiligheid van het apparaat wordt verbeterd
  • De zorgvuldig vervaardigde randen steken iets boven het scherm uit om direct contact met het oppervlak te voorkomen, zodat je scherm krasvrij en onberispelijk blijft.
  • Deze hoes combineert leer van hoge kwaliteit met een robuuste onderkant van PC en biedt een slank profiel en een ongeëvenaarde weerstand tegen krassen en barsten. Perfect voor wie bescherming zoekt zonder bulk

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen