Terug naar de categorie

Anti-Spion Gehard Glas Bescherming voor iPhone 16 Scherm

€ 14,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Anti-Spion Gehard Glas Bescherming voor iPhone 16 Scherm
1/5

Onze privacy screenprotector voor iPhone 16 biedt optimale bescherming terwijl de vertrouwelijkheid van je informatie behouden blijft.
Dankzij het antireflecterende ontwerp van 28° blijft je scherm onzichtbaar vanaf de zijkanten, terwijl het een helder beeld biedt onder een hoek van 90°.
Deze screenprotector is gemaakt van hoogwaardig glas en is duurzaam...

  • 28° Anti-glare ontwerp: Zorg ervoor dat je scherm onzichtbaar blijft vanuit zijwaartse hoeken terwijl het een helder zicht biedt vanuit een hoek van 90°. Bescherm je persoonlijke informatie tegen nieuwsgierige ogen
  • Hoogwaardig glas: Gemaakt van hoogwaardig glas, deze screenprotector is duurzaam voor langdurig gebruik.
  • Silk Print Edges: Silk Print Edges voegen een extra beschermingslaag toe en beschermen de randen van je scherm tegen chips en barsten, terwijl ze er stijlvol blijven uitzien.
  • Duurzaam en Reactief: Gecoat met hydrofobe en oliebestendige lagen om te beschermen tegen vingerafdrukken met behoud van een gevoelige touch en 9H hardheid voor maximale bescherming tegen krassen en deuken.
  • 2,5D volledige lijmhechting: Volledige lijmhechting zorgt voor een naadloze installatie met sterke hechting, voorkomt luchtbellen en zorgt voor een perfecte pasvorm op je telefoonscherm.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen