Terug naar de categorie
Nieuw

Google Pixel 9 / Pixel 9 Pro Hoesje MagSafe en Hitteafvoer Compatibel

€ 25,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Google Pixel 9 / Pixel 9 Pro Hoesje MagSafe en Hitteafvoer Compatibel
1/8

Ontdek onze hoes voor de Google Pixel 9 / Pixel 9 Pro, met innovatieve functies zoals MagSafe-compatibiliteit, efficiënte warmteafvoer, geïntegreerde aromatherapie-ondersteuning en een kickstand van aluminiumlegering.
Hij biedt robuuste bescherming terwijl het slanke ontwerp comfortabel in de hand ligt.

  • Efficiënte warmteafvoer: Deze hoes is gemaakt van geavanceerd Silicone+PC en voert de warmte die je telefoon tijdens het gebruik genereert efficiënt af, waardoor de batterij langer meegaat en optimale prestaties behouden blijven.
  • Geïntegreerde magnetische houder: Deze schelp is compatibel met MagSafe magnetisch opladen en is voorzien van geïntegreerde magneten voor eenvoudige bevestiging aan accessoires die compatibel zijn met MagSafe, zoals magnetische autohouders, voor handig opladen en handsfree gebruik onderweg.
  • Aluminiumlegering standaard: Geniet van een verbeterde handsfree kijkervaring met de meegeleverde aluminiumlegering standaard, perfect voor het bekijken van je favoriete shows of videochatten met vrienden en familie in liggende modus.
  • Aromatherapiefunctie: verhoog je zintuigen met de ingebouwde aromatherapiesleuf, ontworpen om je favoriete geurblokje in te doen. Geniet van een verfrissende en ontspannende aromatherapie-ervaring terwijl je je telefoon gebruikt en verbeter je algehele welzijn.
  • Robuuste bescherming, gestroomlijnd ontwerp: Deze hoes biedt betrouwbare bescherming tegen dagelijkse slijtage en heeft een slank profiel voor comfortabel gebruik en gemakkelijke toegang tot alle poorten en knoppen, waardoor zowel stijl als functionaliteit in één stijlvol pakket zitten.
Materiaal
Harde kunststof
Siliconen
Type
Hands-free houder

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen