Terug naar de categorie
-€ 10,00

Sony Xperia 1 VI aangepast hoesje

€ 14,99 € 24,99

Productmaatwerk

Vergeet uw aanpassingen niet op te slaan, anders kunt u het product niet aan de winkelwagen toevoegen

Max. 250 karakters

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Sony Xperia 1 VI aangepast hoesje

Transformeer je Sony Xperia 1 VI met een gepersonaliseerd hoesje van Ma Coque.
Door de combinatie van een op maat gemaakt ontwerp en robuuste bescherming is deze hoes de ideale accessoire om te pronken met je persoonlijkheid en tegelijkertijd volledige bescherming te bieden tegen alledaagse gevaren.

  • Creatieve personalisatie je creativiteit straalt er vanaf! Maak een unieke schelp door je eigen foto's, illustraties of tekst toe te voegen. Dankzij onze gebruiksvriendelijke personalisatietool kun je in slechts een paar minuten je eigen unieke ontwerp maken.
  • Superieure bescherming Deze hoes is ontworpen voor de Sony Xperia 1 VI en biedt betere bescherming tegen stoten, krassen en slijtage. De robuuste constructie beschermt je toestel met behoud van elegantie en functionaliteit.
  • Nauwkeurig ontwerp op maat Elke uitsparing is perfect uitgelijnd met de knoppen, poorten en camera's op de Sony Xperia 1 VI. Je profiteert van volledige toegankelijkheid zonder de behuizing te hoeven verwijderen, terwijl de essentiële elementen van je telefoon worden beschermd.
  • Kwaliteit afdrukken De bedrukking wordt uitgevoerd met hoogwaardige inkten die een grote weerstand tegen slijtage en vervaging garanderen. Je persoonlijke ontwerp blijft helder en duidelijk, zelfs na langdurig gebruik.
  • Finesse en elegantie Ondanks de effectieve bescherming heeft deze hoes een slank, lichtgewicht profiel dat niets afdoet aan de elegantie van je Xperia 1 VI. Hij past gemakkelijk in je zak of tas, maar ligt nog steeds lekker in de hand.
  • Perfecte compatibiliteit Dit hoesje is speciaal ontworpen voor de Sony Xperia 1 VI en vormt zich perfect naar de rondingen van de telefoon. Het biedt bescherming die het originele ontwerp van je toestel respecteert en het tegelijkertijd een persoonlijk tintje geeft.
Gewicht
Materiaal
Siliconen
Modèle

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Sony Xperia 1 VI aangepast hoesje
Ontwerp mij

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen