192 Producten

Bescherm uw Motorola Edge 50 Fusion in stijl en tegen lage kosten met Dealy !

Waarom je telefoon beschermen?

Je smartphone is een onmisbaar onderdeel van je dagelijks leven geworden. Hij gaat overal met je mee en bevat al je persoonlijke gegevens. Het is dus van vitaal belang om hem te beschermen tegen stoten, krassen en diefstal. Met een hoesje of cover van goede kwaliteit verleng je de levensduur van je toestel en voorkom je dure reparaties.

De Motorola Edge 50 Fusion: een unieke smartphone

De Motorola Edge 50 Fusion heeft een elegant, modern ontwerp. De gebogen glazen achterkant en dunne randen geven het een high-end look. De smartphone is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor elke stijl.

Een groot, meeslepend scherm

De Motorola Edge 50 Fusion heeft een groot 6,7-inch pOLED-scherm met FHD+ resolutie (1080 x 2400 pixels) en een verversingssnelheid van 144 Hz. Dit scherm levert een scherp, vloeiend en meeslepend beeld. Het is perfect voor het bekijken van films, het spelen van games of surfen op het internet.

Een krachtige processor

De Motorola Edge 50 Fusion is uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 7 Gen 2 processor, die krachtig genoeg is om zelfs de meest veeleisende dagelijkse taken aan te kunnen. Je kunt zonder problemen videogames spelen, HD-video's bekijken en verschillende applicaties tegelijk gebruiken.

Een batterij met lange levensduur

De Motorola Edge 50 Fusion is uitgerust met een 5000 mAh batterij. Deze batterij biedt een lange batterijduur, zodat je de hele dag van je smartphone kunt genieten zonder hem op te hoeven laden. De smartphone is ook compatibel met TurboPower 68W snelladen, zodat je hem snel kunt opladen.

Een hoogwaardige camera

De Motorola Edge 50 Fusion heeft een hoogwaardige camera met drie sensoren:

  • 50 MP hoofdsensor met OIS
  • Een 13 MP ultra-groothoeksensor
  • 32 MP selfiesensor

Met deze camera kun je foto's en video's van hoge kwaliteit maken, zelfs bij weinig licht.

Bescherm uw Motorola Edge 50 Fusion met Dealy covers

Bij Dealy bieden we een breed scala aan hoesjes en covers om je Motorola Edge 50 Fusion te beschermen en tegelijkertijd een unieke stijl te geven. Onze cases zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om optimale bescherming te bieden tegen stoten, krassen en stof.

Klassieke hoesjes : essentiële bescherming

Onze klassieke siliconen of TPU hoesjes zijn perfect voor dagelijkse bescherming. Ze zijn dun en licht en liggen prettig in de hand.

Kunstlederen hoesjes : voor een chique, elegante look

Onze kunstlederen covers voegen een vleugje elegantie toe aan je Motorola Edge 50 Fusion. Ze zijn ook zeer slijtvast en bieden optimale bescherming tegen stoten en krassen.

Gehard glazen hoesjes : de ultieme bescherming

Onze hoesjes van gehard glas beschermen je mobiele telefoon tegen krassen, stoten en zelfs barsten. Ze zijn ultradun en esthetisch aantrekkelijk.

Fancy rompen: geef uitdrukking aan je persoonlijkheid

Op zoek naar een unieke schelp die je persoonlijkheid weerspiegelt? Ontdek onze fantasie rompen met originele patronen en kleuren!

Romp met steun: praktisch en comfortabel

Bekijk je favoriete films en tv-series in alle comfort met een hoes met geïntegreerde standaard.

Ultrabestendige romp: voor de meest actieve mensen

Ben je een sportliefhebber? Kies dan voor een ultrabestendig hoesje dat je telefoon beschermt tegen de hevigste schokken.

Schelp op maat: creëer de schelp van je dromen

Personaliseer je schelp met je foto, logo of favoriete zin.

Dealy hoesjes : bescherming en praktisch

Onze hoesjes bieden volledige bescherming voor je Motorola Edge 50 Fusion. Ze wikkelen om de hele telefoon en hebben vaak vakjes voor pasjes en notities.

Schermbeschermers: houd je scherm in topconditie

Bescherm je scherm tegen krassen en stoten met onze films en beschermers van gehard glas. We bieden ook anti-spywarebescherming om je privacy te beschermen.

Essentiële accessoires voor uw Motorola Edge 50 Fusion

Bij Dealy vindt u ook alle essentiële accessoires voor je Motorola Edge 50 Fusion: opladers, geheugenkaarten, kabels, adapters, koptelefoons, speakers, selfiestokken, enz.

Kwaliteitsproducten tegen onverslaanbare prijzen

Bij Dealy , bieden wij producten van topkwaliteit tegen onverslaanbare prijzen. We zijn er zeker van dat u de perfecte case of accessoire voor uw Motorola Edge 50 Fusion zult vinden.

De Dealy -service

We doen er alles aan om je de best mogelijke winkelervaring te geven. Onze klantenservice staat klaar om al je vragen te beantwoorden en advies te geven. We bieden ook een snelle, veilige levering.

Bescherm uw Motorola Edge 50 Fusion in stijl en tegen lage kosten met Dealy !