52 Producten

Bescherm je Realme 12 5G in stijl en voor minder bij Dealy !

Waarom je telefoon beschermen?

Je Realme 12 5G is een waardevolle investering. Hij is elke dag bij je, houdt je verbonden met je geliefden, legt dierbare herinneringen vast en nog veel meer. Maar hij is ook kwetsbaar voor stoten, krassen, vallen en andere ongelukken. Daarom is het essentieel om het te beschermen met kwaliteitsvolle hoesjes, covers of holsters.

De Realme 12 5G: een unieke smartphone

De Realme 12 5G heeft een elegant, modern ontwerp, een krachtige processor en een krachtige camera. Met zijn 5G-connectiviteit biedt hij je een ultrasnelle en vloeiende browse-ervaring.

Het toestel heeft een groot 90Hz scherm, een krachtige Dimensity 610+ processor, een krachtige 48MP camera en een duurzame 5000mAh batterij met 18W snellaadfunctie. Deze smartphone is verkrijgbaar in blauw, grijs en paars en is ideaal voor wie op zoek is naar een kosteneffectieve 5G-optie zonder in te leveren op prestaties.

Hoe beschermen hoesjes je mobiele telefoon?

Telefoonhoesjes fungeren als een beschermende barrière tegen de elementen. Ze absorberen schokken, beschermen tegen krassen en slijtage en houden stof en vocht buiten. Bovendien hebben sommige hoesjes verhoogde randen om het scherm en de camera te beschermen bij een val.

Welk etui voor je Realme 12 5G?

Dealy biedt een breed scala aan hoesjes , hoesjes en cases voor je Realme 12 5G, voor al je behoeften en stijlen.

Siliconen hoesjes

Op zoek naar zachte, flexibele bescherming voor je Realme 12 5G? Kies voor onze siliconen covers! Ze absorberen schokken effectief en beschermen je telefoon tegen krassen, terwijl ze je een veelheid aan kleuren en patronen bieden om je stijl te laten gelden.

Gehard glazen hoesjes

Voor maximale bescherming tegen stoten en krassen kies je onze hoesjes van gehard glas! Ze zijn stevig en bestendig en behouden de elegantie van je Realme 12 5G terwijl ze optimale veiligheid garanderen.

Romp met steun

Praktisch voor het bekijken van video's of het maken van foto's, met onze hoesjes met standaard kun je je mobiele telefoon gemakkelijk handsfree houden. Geniet comfortabel en moeiteloos van je multimediacontent.

Ultrabestendige rompen

Onze ultrabestendige hoesjes zijn ontworpen voor de meest veeleisende gebruikers en bieden optimale bescherming tegen schokken, krassen en vallen, zelfs de meest extreme.

Aangepaste hoesjes

Op zoek naar een unieke schelp die je imago weerspiegelt? Maak er een met je favoriete foto of motief! Met onze op maat gemaakte hoesjes kun je je Realme 12 5G personaliseren en er een echt modeaccessoire van maken.

Covers voor volledige bescherming

Realme 12 5G hoesjes van Dealy bieden volledige bescherming voor je telefoon, inclusief het scherm. Vaak hebben ze een handige portemonnee-functie om je pasjes en geld in op te bergen.

Bescherm je scherm en camera

Dealy biedt ook een breed scala aan gehard glazen screenprotectors, films en beschermers voor de achtercamera van je telefoon.

Alle essentiële accessoires voor de Realme 12 5G

Naast hoesjes, covers en bescherming biedt Dealy ook alle essentiële accessoires voor de Realme 12 5G, zoals kabels, externe batterijen, telefoonopladers, geheugenkaarten, adapters, koptelefoons, Bluetooth-speakers , auto- en fietshouders, bureausteunen, telefoonsteunringen en nog veel meer.

Kwaliteitsproducten tegen onverslaanbare prijzen

Bij Dealy bieden we je producten van topkwaliteit tegen onverslaanbare prijzen. We weten zeker dat je de perfecte hoes, case of accessoire voor je smartphone zult vinden.

De Dealy -service

Dealy doet er alles aan om je een goede klantenservice te bieden. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de ideale bescherming voor je Realme 12 5G te kiezen.