Terug naar de categorie

Google Pixel 9 Pro XL Cover Aimo-serie DUX DUCIS

€ 12,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Google Pixel 9 Pro XL Cover Aimo-serie DUX DUCIS
1/10

Bescherm je Google Pixel 9 Pro XL met de matte Aimo-serie hoes van DUX DUCIS.
Dit hoesje is REACH-gecertificeerd voor milieubescherming en heeft de SGS 1,2 m valtest doorstaan.
Het biedt robuuste bescherming terwijl het een lichtgewicht profiel behoudt, dankzij het ontwerp van PC en TPU.

  • REACH is een Europese verordening die is ontworpen om de menselijke gezondheid en het milieu een hoog niveau van bescherming te bieden tegen het gebruik van chemische stoffen;
  • PC+TPU-materiaal: De buitenkant is gemaakt van een combinatie van PC- en TPU-materiaal en biedt robuuste bescherming met behoud van een lichtgewicht profiel.
  • Dun en licht: Deze hoes is dun en licht, waardoor hij gemakkelijk vast te houden is en er mooi uitziet. Het voegt minimale bulk toe aan je apparaat en biedt maximale bescherming.
  • Supercomfortabele grip: De hoesje biedt een supercomfortabele grip met een slank, gestroomlijnd ontwerp dat geweldig aanvoelt rond de vingers. Hydrofobische en vingerafdrukwerende eigenschappen houden je telefoon schoon en nieuw.
  • Vloeiende lijnen in Vedette: Het achterpaneel van de romp heeft esthetische vloeiende lijnen met een matte afwerking, die mode en functionaliteit combineren.
  • Betrouwbare lensbescherming: De behuizing bevat betrouwbare lensbescherming met precieze openingen , waardoor krassen worden voorkomen en je camera veilig is.
  • Werkt met screenprotectors: De schaal is ontworpen om compatibel te zijn met screenprotectors en is 0,8 mm hoger dan het scherm, waardoor krassen worden voorkomen en extra bescherming wordt geboden.
  • Bescherming tegen vallen en schokken: Deze hoes biedt bescherming tegen vallen en schokken en verbetert je telefoon terwijl hij extra bescherming biedt.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen