9 Producten

De markt beschermingen en accessoires voor de Vivo X60

Dealy biedt een exclusieve selectie van laaggeprijsde hoesjes, covers, cases, screenprotectors en accessoires voor de Vivo X60. Profiteer van lage prijzen en kortingen op alle producten. De Vivo X60 is voorzien van een 6,56-inch Super Amoled flatscreen scherm met FHD+ (1080 x 2376 px) resolutie, 120Hz refresh rate en een in-display vingerafdruksensor. Het heeft een Qualcomm Snapdragon 870 SoC. Je vindt hem in 8 GB en 12 GB RAM versies. De camera heeft een drievoudige camerasensor aan de achterzijde: een 48-megapixel groothoeklens, een 13-megapixel ultragroothoeklens en een 13-megapixel x2-zoom portretlens. De 4300 mAh batterij is geschikt voor snelladen (33 W). Dealy biedt een exclusieve selectie van beschermingen en accessoires, zodat u in alle veiligheid van uw telefoon kunt genieten.

Geniet van lage prijzen en promoties op Vivo-producten

U vindt ultra-duurzame bescherming en high-end accessoires echt goedkoop. Onze hoesjes beginnen bij slechts £4.99 en onze hoesjes beginnen bij slechts £6.99. De Vivo 60 hoesjes en covers zijn exclusief voor de lijnen van de smartphone. Ze bieden gemakkelijke toegang tot de poorten en functies. De covers zijn gemaakt van siliconen, kunststof, gehard glas of gemengde materialen (b.v. achterkant van gehard glas en siliconen randen/acryl achterkant en siliconen randen/dubbele siliconen-plastic bescherming). Sommige hoesjes zijn flexibel, halfstijf en sommige zijn stijf. Wij verkopen monochrome hoesjes van silicone of kunststof, koolstofvezel of kunstleer, die zeer stijlvol en beschermend zijn. Onze Ultra Resistant hoesjes en de Survivor bieden twee lagen siliconen en kunststof voor optimale bescherming bij een plotselinge impact. Ze zijn nog steeds erg dun. Sommige hebben een kaarthouder of een ring voor handsfree gebruik van de smartphone. Wij verkopen ook mooie hoesjes met patronen. Onze omslagen zijn gemaakt als portefeuilles met kaarthouders en een vak voor bijvoorbeeld bankbiljetten of kleine documenten zoals tickets of biljetten. Zij beveiligen de hele telefoon tegen krassen, vlekken en stof in geval van een schok. De covers kunnen worden opgevouwen tot handige handsfree houders in liggende positie. Er zijn flaphoezen met een verwijderbaar koord. Wij verkopen echt lederen hoesjes vanaf slechts £12.99 en kunstlederen hoesjes zijn de goedkoopste op de markt. Ze kunnen monochroom of met een patroon zijn, zodat u uw telefoon kunt personaliseren. Wij bieden ook screenprotectors (films en gehard glas) die ultradun zijn en zeer goed bestand tegen schokken, krassen, vlekken en stof). Zij zullen voorkomen dat het glas bij een plotselinge schok explodeert. Wij verkopen ook een lens van gehard glas voor de achterste cameramodule. Ontdek onze selectie accessoires: kabels, opladers, geheugenkaarten, speakers, hoofdtelefoons, auto- en fietssteunen, statieven, selfiehouders... Door voor Dealy te kiezen, profiteert u van onvergelijkbare prijzen voor alle beschermingen en accessoires. Veel plezier met uw bezoek aan onze website!

Dealy

Dealy, het is een uitzonderlijke klantenservice en sociale netwerken

Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst op het nummer 06 44 64 68 65 (telefoon en sms) of per mail (rubriek "contact"). Wij volgen uw bestellingen op en kunnen u informeren over de producten. Door ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok bent u als eerste op de hoogte van onze promoties en kortingen.

.