Vivo X60 screenprotectors


1 Product

De beste screenprotectors voor de Vivo X60 op de markt

Dealy biedt een unieke selectie van ultra-sterke screenprotectors voor de Vivo X60. Ze beginnen bij slechts £3.99. U vindt er zeer dunne en gemakkelijk te installeren screenprotectorsen geharde glazen. Zij zullen bestand zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Ze laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. De getemperde glazen zijn 9H bestendig en het aanraakgebied van de telefoon blijft even gevoelig. Je zult geen verschil voelen. De interactie met de toepassingen zal zeer aangenaam en snel verlopen. Het geharde glas is explosie- en UV-bestendig. U hoeft het glas niet te vervangen in geval van een plotselinge schok. U voorkomt krassen op het glas die de telefoon zijn waarde doen verliezen en bovendien storend zijn voor lezen en interactiviteit.

.

Een beschermende lens voor de cameramodule van de Vivo X60

Dealy verkoopt voor slechts € 5,99 een gehard glazen beschermlens voor de achterste camera-unit van de Vivo X60. Deze folie is gemakkelijk te installeren en voorkomt dat het glas en de sensoren versplinteren in geval van een botsing. De lenzen worden beschermd tegen krassen en stof, die schadelijk kunnen zijn voor de kwaliteit van de opnamen. Uw cameramodule blijft lang als nieuw en u maakt foto's en video's van hoge kwaliteit zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid van de lenzen.

.

Neem gemakkelijk contact met ons op en volg ons op Facebook, Instagram en Tik Tok

U kunt ons per telefoon en sms bereiken op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact" op deze site. Wij zullen u kunnen helpen bij uw zoektocht en wij zullen uw bestellingen opvolgen. Door ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok, bent u als eerste op de hoogte van onze promoties.