Vivo X60 Hoesjes


4 Producten

Premium covers vanaf € 6,99 voor de Vivo X60

Dealy biedt eersteklas hoesjes en cases tegen lage prijzen voor de Vivo 60. Profiteer van lage prijzen en kortingen op alle hoesjes en beschermers. Deze zijn gemaakt rond een siliconen hoesje dat zeer goed bestand is tegen weersinvloeden (schokken, krassen, vlekken en stof). Het zal dienen om de telefoon vast te houden en te beschermen. De lederen of kunstlederen flap zit rond de schelp en dient als een tweede bescherming voor de hele smartphone. Dit beschermt de smartphone tegen externe en interne schade. De omslag is gemaakt van kunstleer of echt leer. Het zal de hele mobiele telefoon beschermen tegen de elementen. De etuis zijn ontworpen als portefeuilles met binnenin kaarthouders en een vak voor contant geld of kleine documenten (tickets, biljetten, memo's, ontvangstbewijzen...). De klep kan worden opgeklapt tot een handsfree houder, wat erg handig is bij gebruik in liggende positie. Sommige van onze hoesjes hebben een verwijderbaar koord waarmee u de Vivo X60 met de hand kunt dragen. Onze klephoesjes hebben ook verschillende stijlen sluitingen. Sommige hebben een riempje, een magnetische sluiting, een drukknoop of een klinknagel. U vindt ook flip covers met de sluiting geïntegreerd in de cover. Onze hoesjes worden verkocht tegen ongelooflijk lage prijzen en ze zullen u toelaten om uw favoriete Vivo te personaliseren.

Persoonlijke hoesjes

Persoonlijke covers tegen lage prijzen

Wij bieden een grote selectie monochrome hoesjes die van echt leer of kunstleer zijn gemaakt. Ze zijn er in verschillende kleuren en elk van de modellen heeft zijn eigen tinten. U vindt er verschillende materialen en texturen: lederen stijl, lychee leer effect, splitleder, vintage design, glanzend of mat effect... Onze fancy cases zijn ultra dun en ultra bestendig. Ze bieden binnenkaarthouders zodat u één enkel accessoire dagelijks kunt gebruiken. Deze zakjes zijn zeer weerbestendig en ze hebben echt originele versieringen. Je ziet ze bijvoorbeeld met dieren, planten of glitters. Dankzij onze ultra duurzame flap cases, zal uw Vivo X60 er voor een lange tijd goed uit blijven zien en kunt u hem gemakkelijk doorverkopen.

Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en sms

Twijfel niet om ons te bellen om uw bestellingen te volgen door te bellen of te sms'en naar 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "Contact" op deze site. U kunt ons ook volgen op uw favoriete sociale netwerken (Facebook, Instagram en Tik Tok) om op de hoogte te blijven van ons nieuws en onze promoties.