Vivo X60 hoesjes


4 Producten

Afgeprijsde heavy duty hoesjes voor uw Vivo X60

Dealy verkoopt, vanaf slechts € 4,99, een exclusieve selectie van hoesjes voor de Vivo X60. Krijg geweldige aanbiedingen en geniet van lage prijzen op ultra duurzame, hoge kwaliteit hoesjes. Wij selecteren dunne en lichte hoesjes die gemaakt zijn van siliconen, plastic of gemengde materialen (plastic achterkant/siliconen randen, achterkant van gehard glas/siliconen randen, dubbele siliconen/plastic bescherming). De notebook wordt beschermd tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Dankzij de precisie van de openingenzijn de poorten en functies van de smartphone nog steeds goed bereikbaar. U zult verschillende stijlen van modellen vinden, zodat u degene kunt kiezen die aan uw wensen en behoeften zal voldoen.

Ultra duurzame hoesjes vanaf slechts £4.99

Wij bieden covers waarmee u uw Vivo X60 een persoonlijk tintje kunt geven. Verkocht aan bodemprijzen, je kan er meerdere kopen voor de prijs van één elders. U vindt doorzichtige hoesjes met of zonder verstevigde hoeken, siliconen of plastic hoesjes in één kleur of met een patroon, en stijlvolle geborstelde flexibele hoesjes van koolstofvezel. Sommige zijn van kunstleer of hebben een ring waarmee u de X60 handsfree kunt gebruiken met de standfunctie. U ziet Survivor en Ultra Tough hoesjes die ideaal zijn in het geval van een plotselinge impact dankzij hun dubbele plastic en siliconen bescherming. Wij bieden de beste hoesjes met kaarthouders die zeer praktisch zijn. U ziet covers met patronen (dieren, bloemen, landschappen...) waarmee u een uniek en leuk tintje aan uw telefoon kunt geven. Wij adviseren u om de bescherming van uw Vivo X60 compleet te maken door een folie of gehard glas op het scherm te plaatsen. Je telefoon zal volkomen veilig zijn.

Neem dagelijks contact met ons op en volg ons op sociale netwerken

U kunt onze klantendienst telefonisch en per sms bereiken op het nummer 06 44 64 68 65. Onze e-mail is te vinden in de "contact us" sectie. Wij reageren zeer snel op uw schriftelijke verzoeken. Wij zullen uw bestellingen opvolgen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok. U bent dan op de hoogte van al ons nieuws en als eerste van onze promoties.

.