Terug naar de categorie

iPhone 16 Plus Honingraat hoesje

€ 11,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
iPhone 16 Plus Honingraat hoesje
1/5

Dit hoesje voor iPhone 16 Plus met uniek honingraatontwerp biedt robuuste en flexibele bescherming.
Het is ontworpen met nauwkeurige openingen voor gemakkelijke toegang tot alle functies van de telefoon zonder de behuizing te hoeven verwijderen.

  • Ontworpen op basis van een uitgebalanceerde combinatie om je telefoon robuuste en toch flexibele bescherming te bieden
  • Voorzien van een prachtig en ingewikkeld doorschijnend honingraatontwerp, dat het uiterlijk van je telefoon verbetert en de oorspronkelijke schoonheid benadrukt.
  • De vier hoeken van de hoes zijn verhoogd en verdikt om superieure bescherming te bieden tegen stoten en vallen, en je telefoon effectief te beschermen tegen mogelijke schade.
  • Ontworpen met precieze openingen voor speakers , microfoons, oplaadpoorten en andere essentiële poorten, zodat alle functies van de telefoon gemakkelijk toegankelijk zijn zonder de behuizing te hoeven verwijderen
  • Deze hoes biedt volledige bescherming tegen botsingen, krassen en dagelijkse slijtage. Het in één stap te bevestigen en los te maken proces maakt het gemakkelijk en handig in gebruik.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen