165 Producten

Dealy : bescherming en accessoires tegen de beste prijzen

Profiteer van Dealy 's kortingsprijzen voor Xiaomi Redmi 10A hoesjes, cases, screenprotectors en accessoires. Wij bieden eersteklas artikelen tegen lage prijzen, zodat je je mobiele telefoon in de best mogelijke omstandigheden kunt gebruiken.

De Xiaomi Redmi 10A heeft een 6,53-inch IPS-scherm met een MediaTek Helio G25-chip in combinatie met 3, 4 of 6 GB RAM. Voor foto's heeft hij een 13-megapixel achtersensor gecombineerd met een 5-megapixel frontsensor. Een batterij van 5.000 mAh zorgt voor een lange batterijlevensduur.

Als je Dealy kiest, vindt u hoogwaardige bescherming en accessoires. Ze zijn ontworpen met je mobiel in gedachten en optimaliseren de prestaties. Ontdek onze collecties.

Goedkope beschermers en accessoires voor de Xiaomi Redmi 10A

Ons team selecteert hoesjes, cases, screenprotectors en accessoires op maat. Ze zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat je je mobiele telefoon in de best mogelijke omstandigheden kunt gebruiken.

Dunne, zeer resistente rompen

Bij Dealy kun je zeer weerbestendige hoesjes kopen. Ze passen bij de contouren van je telefoon en onderscheiden zich door hun dunheid. Ze beschermen de achterkant en randen tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Je hebt nog steeds rechtstreeks toegang tot de poorten van je mobiel. Sommige hoesjes hebben een siliconenfilm rond de knoppen om ze te beschermen tegen stof.

Je vindt flexibele, stijve en halfstijve hoesjes van siliconen, kunststof of gemengde materialen. We bieden transparante en monochrome hoesjes die aanvoelen als een tweede huid op je mobiel. Je zult ze geweldig vinden vanwege hun eenvoud en effectiviteit bij een ongeluk.

We ontwikkelen onze hoesjes met een ring en mobiele ondersteuning. Zo kun je je Xiaomi Redmi 10A handsfree en veilig gebruiken. Sommige hebben twee beschermingslagen om de weerstand bij een plotselinge botsing te optimaliseren. Je vindt ook een reeks hoesjes die ultra-bestendig zijn tegen de elementen.

Op zoek naar een multifunctionele hoes? Wij verkopen etuis met pashouders zodat je transacties kunt doen zonder je portemonnee te hoeven pakken. Sommige hebben ook een ring en een beschermscreenprotector voor je camera.

Je zult ook dol zijn op onze hoesjes met patroon. Ze zijn nog steeds erg beschermend. Ontdek modellen met dieren, planten, landschappen of in marmerstijl. Ze geven je mobiel een persoonlijk tintje.

Hoesjes en cases naar ieders smaak

Je vindt ook covers en hoesjes van echt of kunstleer. Ze zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat de telefoon op zijn plaats houdt en de achterkant en randen van de telefoon beschermt. De hele Xiaomi wordt beschermd tegen de elementen en je hebt gemakkelijk toegang tot poorten en functies.

De hoesjes zijn ontworpen als portefeuilles met kaarthouders en een zakje. De hoes kan worden opgevouwen tot een handsfree houder voor dagelijks gebruik. We bieden hoesjes met een sleutelkoord. Sommige modellen hebben bandjes met karabijnhaken zodat ze kunnen worden verwijderd als dat nodig is.

We verkopen zowel monochrome als gedecoreerde hoesjes hoesjes . We bieden een ruime keuze, zodat je het model kunt kiezen dat het beste bij je behoeften en wensen past. Ontdek ons eclectische assortiment.

Scherm- en camerabeschermers

Voor het scherm en de fotomodule aan de achterkant bieden we ultradunne screenprotectors en gehard glas die zeer goed bestand zijn tegen stoten en krassen. Je kunt met een gerust hart applicaties bedienen en foto's maken. Deze beschermers worden verkocht tegen de beste prijzen op de markt.

Honor steklas accessoires tegen lage prijzen

Ons team biedt accessoires van hoge kwaliteit. Ze worden verkocht tegen bescheiden prijzen en zijn onmisbaar in je dagelijks leven. Je kunt kabels, geheugenkaarten, externe batterijen, opladers, auto- en fietshouders, dockingstations, koptelefoons en speaker s kopen. Ze zijn allemaal van hoge kwaliteit en zullen de kwaliteiten van je Xiaomi optimaliseren. Redmi 10A.

Dealy : klantenservice beschikbaar voor u

Je kunt ons per e-mail, telefoon en sms bereiken om je bestellingen te volgen en voor hulp bij onze producten. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. Als je ons volgt, blijf je op de hoogte van onze promoties en kortingen. We hebben ook een blog met interessante artikelen om je te helpen bij je zoektocht naar producten.