136 Producten

Dealy : de beste aanbiedingen op Sony Xperia 5 IV beschermingen en accessoires

Dealy biedt een exclusieve selectie Sony Xperia 5 IV covers, hoesjes, screenprotectors en accessoires met korting. Je bespaart geld op al onze producten en kunt je mobiele telefoon met een gerust hart gebruiken.

De Sony Xperia 5 IV heeft een 6,1-inch OLED-scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz, aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 SoC, gekoppeld aan 8 GB RAM en 128 GB opslagruimte die uitbreidbaar is tot 1 TB via microSD. De camera heeft drie 12-megapixel fotosensoren: een groothoek, een ultra-groothoek en een telefoto. De 5000 mAh batterij is compatibel met snel, draadloos en omgekeerd opladen.

Bij Dealy verkopen we ultrabestendige bescherming en accessoires waarmee je je mobiele telefoon in de best mogelijke omstandigheden kunt gebruiken.

Gereduceerde rompen

Bij Dealy vindt u hoesjes van eersteklas materialen die perfect passen bij de contouren van je Sony Xperia 5 IV. Ze zijn eenvoudig te installeren en bestand tegen stoten, krassen, vlekken, slijtage en stof. Je hebt nog steeds rechtstreeks toegang tot de poorten en knoppen. Er zijn transparante hoesjes , hoesjes van koolstofvezel en ultrabestendige hoesjes met twee beschermingslagen. We bieden ook hoesjes van imitatieleer of echt leer, hoesjes met steunringen en hoesjes met patronen. Je zult ze geweldig vinden vanwege hun finesse en design. Ze zijn onmisbaar.

Ultrabestendige, multifunctionele hoesjes

Onze hoesjes beveiligen de Sony Xperia 5 IV volledig en bieden portemonnee-opties met kaarthouders aan de binnenkant en een hoes die je kunt ombouwen tot een handsfree houder. Je kunt kunstleren en echt leer en modellen kopen, afhankelijk van je wensen. Sommige zijn monochroom en andere hebben bedrukte motieven. Onze hoesjes zijn verkrijgbaar in echt leer, splitleer, nappa- of lycheestructuur... Sommige hebben een zakelijke of retro-uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende sluitingen (riem, drukknoop, magneetsluiting). Je vindt bijvoorbeeld hoesjes in flip-stijl met de sluiting geïntegreerd in de voorflap.

Vergeet de bescherming van scherm en camera niet

We raden je aan om een folie of gehard glas over het scherm van je mobiele telefoon te plaatsen voor maximale bescherming van Sony. Je kunt ook een beschermende lens van gehard glas kopen om op het glas van de achtercamera te plaatsen. Deze is zeer goed bestand tegen stoten en krassen. We raden deze producten ten zeerste aan.

Je zult dol zijn op onze accessoires

We bieden ook accessoires waarmee je het beste uit je Sony Xperia 5 IV kunt halen. Je vindt hier geheugenkaarten, kabels, externe batterijen, speaker s, koptelefoons, auto- en fietssteunen en statieven. Ze optimaliseren de prestaties van je telefoon en passen perfect bij de manier waarop hij werkt.

Dealy klantenservice

Naast een gebruiksvriendelijke en veilige website kun je op elk moment een beroep doen op onze klantenservice. Je kunt contact met ons opnemen per telefoon of sms. Je kunt ons e-mailadres ook vinden in het gedeelte "contact opnemen". Op onze blog vindt u interessante informatie. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes en promoties.