Terug naar de categorie

Samsung Galaxy S24 FE Retro Etui ABEEL

€ 14,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy S24 FE Retro Etui ABEEL
1/7

Ontdek onze retro case voor Samsung Galaxy S24 FE, elegant ontworpen met retro PU-textuur.
Hij heeft een TPU binnenschaal die een klassieke stijl combineert met moderne bescherming.
Met drie kaartsleuven en een geldvak kun je je essentiële pasjes en geld meenemen zonder dat je een aparte portemonnee nodig hebt...

  • Elegant gemaakt van retro PU-textuur met een TPU-binnenkant, combineert deze telefoonhoes klassieke stijl met moderne bescherming.
  • Uitgerust met drie kaartsleuven en een geldvakje kun je in deze etui je belangrijkste pasjes en contant geld meenemen, zodat je geen aparte portemonnee nodig hebt.
  • De hoes is voorzien van een uitklapbare standaard, waardoor je de perfecte hoek hebt om video's te bekijken, te surfen op sociale media of handsfree videogesprekken te voeren.
  • Dit ontwerp is voorzien van een dubbele magneetsluiting en zorgt voor een veilige en betrouwbare sluiting aan beide zijden, zodat je spullen veilig zijn en de hoes goed op zijn plaats blijft zitten.
  • Ontworpen met een uitsparing voor het oorstukje waarmee je gesprekken kunt beantwoorden zonder de hoes te openen, wat comfort biedt terwijl je scherm beschermd blijft
  • Deze hoes biedt volledige bescherming met zijn schokabsorberende bumper en robuuste hoekbeschermers, die je telefoon effectief beschermen tegen vallen, krassen en dagelijkse slijtage.
Materiaal
Kunstleer
Siliconen
Type

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen