Terug naar de categorie

Oppo Reno 11 Pro 5G Aluminiumlegering behuizing

€ 36,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Oppo Reno 11 Pro 5G Aluminiumlegering behuizing
1/5

Ontdek onze robuuste behuizing van aluminiumlegering, ontworpen voor superieure duurzaamheid en bescherming tegen stoten en krassen.
Het unieke mechanische armontwerp voegt een futuristische esthetiek toe aan je smartphone...

  • Deze behuizing in de stijl van een mechanische arm is gemaakt van een hoogwaardige aluminiumlegering en biedt superieure duurzaamheid en bescherming tegen stoten, krassen en dagelijkse slijtage, zodat je apparaat lang meegaat.
  • De behuizing van de telefoon voelt metaalachtig aan, aangevuld met een glad, gepolijst oppervlak. Metalen hoesjes kunnen oplichten in het licht, met oogverblindende metallic kleuren en een sterke metallic textuur.
  • Met een uniek en elegant mechanisch armontwerp biedt dit hoesje van aluminiumlegering niet alleen robuuste bescherming, maar voegt het ook een futuristische esthetiek toe aan je smartphone, waardoor hij opvalt in de massa.
  • Dit mechanische arm-achtige hoesje is zorgvuldig ontworpen voor volledige functionaliteit en biedt eenvoudige toegang tot de camera, hoofdtelefoonaansluiting en luidsprekergaten, zodat het de bediening, fotografie of geluidskwaliteit van je smartphone niet verstoort.
  • De telefoonhoes heeft een koordbevestiging voor extra comfort en veiligheid. Met deze functie kun je je telefoon dragen zonder je handen te gebruiken en verklein je het risico dat je je apparaat laat vallen of verliest, vooral handig voor buiten of op reis.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen